ΔΕΥΑ Δυμαίων: Επίσκεψη προέδρου στο Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου

13 October 2017

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου μεταξύ του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. κ. Σκάγια Χρήστου και του προϊστάμενου της Διεύθυνσης κ. Θεόδωρου Λάμπου για τα αποτελέσματα αναλύσεων που έγιναν στις Τοπικές Κοινότητες Χαϊκαλίου, Σουδεναιίκων, Φώσταινας, Πηγαδίων και Ελαιοχωρίου, τα οποία έδειξαν ότι το νερό είναι ακατάλληλο προς πόση.

«Επισκεφθήκαμε σήμερα την αρμόδια υπηρεσία ώστε να έχουμε άμεση συνεργασία για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το στιγμιαίο πρόβλημα που έχει προκύψει στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας. Και λέω στιγμιαίο γιατί οι αναλύσεις που προβλέπονται και πραγματοποιούνται –  τις οποίες  καταθέτουμε στην υπηρεσία σας και έγιναν 5 Οκτωβρίου 2017  –  βρίσκουν το νερό κατάλληλο προς πόση. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δε θα προβούμε στον καθαρισμό δεξαμενών, ελέγχους υδρομαστεύσεων  καθώς και σε ότι άλλο προβλέπεται» τόνισε ο πρόεδρος  της ΔΕΥΑ Δυμαίων κ. Χρήστος Σκάγιας.

Με τη σειρά του ο κ. Θεόδωρος Λάμπος ανέφερε ότι  πραγματοποιούνται έλεγχοι και λόγω των πυρκαγιών εντοπίστηκαν στην συγκεκριμένη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Ωλενίας και είμαστε στο πλευρό όλων όσων ζητούν την βοήθειά μας για να αντιμετωπίζονται τέτοιου είδους προβλήματα που αναπόφευκτα προκύπτουν αλλά επιλύονται.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν η κα Μ. Τσάτσαρη στέλεχος της υπηρεσίας, ο κ. Δημόπουλος Σπύρος αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. και ο συνεργάτης του Δημάρχου κ. Πυρρής  Θανάσης.