Συνεντεύξεις - Άρθρα (62)

27 July 2018 Κατηγορία Συνεντεύξεις - Άρθρα

Παρουσία του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου, του Προέδρου της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας και Αντιδημάρχου κ. Σωτηρίου Μήτση και του Διευθυντή της ΔΕΥΑΗ κ. Ιωάννη Γεωργόπουλου υπογράφηκε η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία ADT – ΩΜΕΓΑ Α.Τ.Ε για την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ασφάλειας του νερού του Δήμου Ηγουμενίτσας.

31 May 2018 Κατηγορία Συνεντεύξεις - Άρθρα

Για τους στόχους και τα έργα της ΔΕΥΑ Τρικάλων κάνει λόγο ο προεδρος της, Δημήτρης Παζαΐτης σε συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr.

30 April 2018 Κατηγορία Συνεντεύξεις - Άρθρα

Για τα έργα και τους στόχους της ΔΕΥΑ Παγγαίου κάνει λόγο σε συνέντευξη του στην aftodioikisi.gr o πρόεδρος, Χαρίτων Παπαδόπουλος.

30 March 2018 Κατηγορία Συνεντεύξεις - Άρθρα

Συνέντευξη στην στην aftodioikisi.gr παραχώρησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγίου Νικολάου, Μανώλης Καραβελάκης, μιλώντας μεταξύ άλλων για τους στόχους που έχουν εκπληρωθεί και τα έργα που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

 

 

05 March 2018 Κατηγορία Συνεντεύξεις - Άρθρα

Για τα έργα και του στόχους της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης το επόμενο διάστημα κάνει λόγο σε συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης, Γιώργος Ουζουνίδης.

31 January 2018 Κατηγορία Συνεντεύξεις - Άρθρα

Για τους στόχους, τα έργα αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ως πρόεδρος της ΔΕΥΑ Θάσου κάνει λόγω σε συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr ο Σωτήρης Μαλλιαρός.

29 December 2017 Κατηγορία Συνεντεύξεις - Άρθρα

Για τα έργα και τους στόχους της ΔΕΥΑ Κω κάνει λόγο σε συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr ο πρόεδρος, κ. Μηνάς Κιάρης ο οποίος τονίζει μεταξύ άλλων ότι η ΔΕΥΑΚ είναι μια «δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση που  αποδίδει έργο μετρήσιμο στη κοινωνία, ολοκληρώνει και παραδίδει μεγάλα αναπτυξιακά έργα και αποτελεί έναν από τους κύριους αναπτυξιακούς βραχίονες του Δήμου της Κω».