Ημερίδα: «Ενεργειακή ανάλυση και βελτιστοποίηση λειτουργίας εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων και δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης στις Δ.Ε.Υ.Α.» (Λάρισα, 1/11/2022)

 

Ημερίδα: «Ενεργειακή ανάλυση και βελτιστοποίηση λειτουργίας εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων και δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης στις Δ.Ε.Υ.Α.» (Λάρισα, 1/11/2022)

deyal-ktirio-2020
Κατηγορία
Ημερίδες
Ημερομηνία
1 Νοε 2022 09:30
Τόπος
ΔΕΥΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
Larissa, Greece
Συννημένα

Η Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και η ερευνητική ομάδα των φορέων:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Λ.)

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΥΔΡΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Ε.Π.Ε.

συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Ενεργειακή ανάλυση και βελτιστοποίηση λειτουργίας εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων και δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης στις Δ.Ε.Υ.Α.». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 01 Νοεμβρίου στη Λάρισα (κτήριο Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας) και διοργανώνεται στο πλαίσιο των Δράσεων Πληροφόρησης και Δημοσιότητας της ερευνητικής ομάδας για τη δράση «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» και το πρόγραμμα που εκπονείται από το 2019: «Ενεργειακή ανάλυση και βελτιστοποίηση λειτουργίας Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων με σκοπό τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος και των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου» Τ1 ΕΔΚ 00284.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας φορείς από τον Ελλαδικό χώρο που έχουν εκτεταμένα ασχοληθεί με το θέμα θα ανταλλάξουν τις απόψεις τους σχετικά με θέματα ενεργειακής διαχείρισης σε Ε.Ε.Λ. αλλά και σε όλες τις εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης των Δ.Ε.Υ.Α. και θα παρουσιαστούν τα τελικά αποτελέσματα του έργου. Θα προκύψουν πολλαπλά οφέλη για τη βελτιστοποίηση λειτουργίας και μείωσης κόστους των Ε.Ε.Λ. και των Δ.Ε.Υ.Α., καθώς και τον υπολογισμό του ενεργειακού αποτυπώματός τους που πρέπει να υπολογιστεί μετά και τις νέες απαιτήσεις της νομοθεσίας και τις διεθνείς πιέσεις και συνθήκες για μείωσή του.

Για το πρόγραμμα της ημερίδας δείτε επάνω στα συννημένα.

 

 

 
 

Όλες οι ημερομηνίες

  • 1 Νοε 2022 09:30