Περιφερειακή Συνάντηση των Δ.Ε.Υ.Α. της Κρήτης (Ηράκλειο, 7 Οκτωβρίου 2016) με πρωτοβουλία της Οικονομικής Επιτροπής της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 11:52

Η Οικονομική Επιτροπή της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. έχει περιλάβει στον προγραμματισμό της τη διοργάνωση Περιφερειακών συναντήσεων μεταξύ των Δ.Ε.Υ.Α. με στόχο την ευρεία συζήτηση των κοινών προβλημάτων των Δ.Ε.Υ.Α. και την ανταλλαγή απόψεων που θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση προτάσεων για την επίλυσή τους. Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνει Περιφερειακή Συνάντηση των Δ.Ε.Υ.Α. της Κρήτης η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Ηρακλείου (Βιολογικός Καθαρισμός, Αίθουσα «Αλέξανδρος Μακατούνης», Κωνσταντίνου Χατζηγεωργίου 2, Φοινικιά) την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 με ώρα έναρξης 10.00.

Στην συνάντηση θα αναπτυχθούν τα ακόλουθα θέματα:

1. Τιμολόγηση και κοστολόγηση των υπηρεσιών ύδατος με βάση το νέο θεσμικό Πλαίσιο (ΚΥΑ «Έγκριση Γενικών Κανόνων Κοστολόγησης και τιμολόγησης υπηρεσιών Ύδατος. Μέθοδος και διαδικασίες για την ανάκτηση κόστους των Υπηρεσιών ύδατος στις διάφορες χρήσεις του» ) – Νικόλαος Σαφαρίκας, Γεν. Δ/ντής Δ.Ε.Υ.Α. Σερρών, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.
2. Ν. 4412/2016 "Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών - Στυλιανός Σπύρου, Δ/ντής Τεχνικής Υπηρεσίας Δ.Ε.Υ.Α. Σερρών, μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.
3. Συγκριτική Αξιολόγηση – Αντώνιος Κοζυράκης, Γεν. Δ/ντής Δ.Ε.Υ.Α. Μινώα Πεδιάδας, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.
Επίσης, στην συνάντηση θα γίνει παρουσίαση του προφίλ και των δραστηριοτήτων της Δ.Ε.Υ.Α. Ηρακλείου.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store