Περιφερειακή συνάντηση των Δ.Ε.Υ.Α. Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου για το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα της Ε.Δ.Ε.Υ.Α., τιμολόγηση και ενεργειακά θέματα (Κοζάνη, 17/7/2018)

Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 12:03

Η Ε.Δ.Ε.Υ.Α. διοργανώνει τη δεύτερη Περιφερειακή συνάντηση που θα αφορά στις Δ.Ε.Υ.Α. Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου ώστε να δοθεί η ευκαιρία στα στελέχη των Δ.Ε.Υ.Α. να ενημερωθούν πληρέστερα για το Πληροφοριακό της Σύστημα και κυρίως για την συγκριτική αξιολόγηση.

Η Περιφερειακή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη με την οργανωτική υποστήριξη της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης, στο Κοβεντάρειο (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018 και ώρα 10.30.

Στην συνάντηση καλούνται να πάρουν μέρος οι Γενικοί Διευθυντές των Δ.Ε.Υ.Α. και τεχνικά και οικονομικά στελέχη, τα οποία ενδεχομένως θα εμπλακούν στη διαδικασία του Πληροφοριακού Συστήματος. Παράλληλα, στην συνάντηση θα μάς δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουμε και άλλα θέματα που απασχολούν τις Δ.Ε.Υ.Α. όπως η τιμολόγηση-κοστολόγηση των υπηρεσιών ύδατος με βάση την υπαριθμ. 135275 Απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Υδάτων και τα ενεργειακά ζητήματα.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store