5η Περιφερειακή συνάντηση της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 14:55

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Λαμία (Κτήριο Διοίκησης Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας) η 5η Περιφερειακή συνάντηση της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. με την οργανωτική υποστήριξη και φροντίδα της Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας.

Στην συνάντηση που ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική συμμετείχαν στελέχη από τις Δ.Ε.Υ.Α. της Στερεάς Ελλάδας. Βασικό αντικείμενο της συνάντησης ήταν το Πληροφοριακό Σύστημα της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και κυρίως η Συγκριτική Αξιολόγηση των Δ.Ε.Υ.Α., καθώς και οι Ενεργειακές Κοινότητες και οι προοπτικές που παρέχουν στις Δ.Ε.Υ.Α. για την μείωση του ενεργειακού τους κόστους.

Ως προς την Συγκριτική Αξιολόγηση των Δ.Ε.Υ.Α. ο Ελευθέριος Σφυρής, στέλεχος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και διαχειριστής του Συστήματος τόνισε ότι είναι μία συνεχής διαδικασία που έχει ως στόχο τη βελτίωση της απόδοσης των Δ.Ε.Υ.Α. και όχι το διαχωρισμό τους σε "καλές" και "κακές" επιχειρήσεις.

Ευρύτατη συζήτηση έγινε για το νέο θεσμικό πλαίσιο για τις Ενεργειακές Κοινότητες και ιδίως για τα βήματα που πρέπει να κάνουν οι Δ.Ε.Υ.Α. για την συγκρότησή τους. Φαίνεται ότι το θέμα ωριμάζει συνεχώς και σύντομα θα συγκροτηθούν οι πρώτες Ενεργειακές Κοινότητες με την συμμετοχή των Δ.Ε.Υ.Α.

Η 'Ολγα Κοτσελίδου, Γενική Δ/ντρια της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και ο Γιώργος Μπατάλης, Τεχνικός Δ/ντής της 'Ενωσης έκαναν μία αναλυτική ενημέρωση για τις ενέργειες και πρωτοβουλίες της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. σε θεσμικά, λειτουργικά, τεχνικά και οικονομικά θέματα των Δ.Ε.Υ.Α.

Τέλος, ο Γενικός Δ/ντής της Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και συνεργάτες της Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας παρουσίασαν καλές πρακτικές της επιχείρησης όπως η αξιοποίηση της λάσπης της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων στη γεωργία και εφαρμογή για την παρακολούθηση των φρεατίων ομβρίων υδάτων.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

Ημερίδες, Συνέδρια, Εκδηλώσεις, Δράσεις της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store