Περιφερειακή συνάντηση των Δ.Ε.Υ.Α. της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. (Κομοτηνή, 25/1/2019)

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 08:30

Η Ε.Δ.Ε.Υ.Α. διοργανώνει την έκτη Περιφερειακή συνάντηση που θα αφορά στις Δ.Ε.Υ.Α. της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ώστε να δοθεί η ευκαιρία στα στελέχη των Δ.Ε.Υ.Α. να ενημερωθούν πληρέστερα για το Πληροφοριακό της Σύστημα και κυρίως για τη Συγκριτική Αξιολόγηση των Δ.Ε.Υ.Α.

Η Περιφερειακή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή με την οργανωτική υποστήριξη της Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής, στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Δήμου Κομοτηνής (Γρηγορίου Μαρασλή 1), την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10.30. Στη συνάντηση θα πάρουν μέρος οι Γενικοί Διευθυντές των Δ.Ε.Υ.Α. της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και τεχνικά και οικονομικά στελέχη τα οποία ενδεχομένως θα εμπλακούν στη διαδικασία του Πληροφοριακού Συστήματος. Παράλληλα, στη συνάντηση θα μάς δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουμε και άλλα θέματα που απασχολούν τις Δ.Ε.Υ.Α., ενώ θα γίνει ενημέρωση και για το νέο θεσμικό πλαίσιο για τις Ενεργειακές Κοινότητες και τις δυνατότητες που παρέχει στις Δ.Ε.Υ.Α. για την μείωση του ενεργειακού τους κόστους. Στην συνάντηση θα πάρει μέρος και ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. Γιώργης Μαρινάκης.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store