6η Περιφερειακή συνάντηση της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 08:16

H 6η περιφερειακή συνάντηση για την συγκριτική αξιολόγηση των Δ.Ε.Υ.Α. με βάση το Πληροφοριακό Σύστημα της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και τις Ενεργειακές Κοινότητες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Κομοτηνή, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου με την οργανωτική υποστήριξη της Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής.

Στην συνάντηση την οποία συντόνισαν ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. Γιώργης Μαρινάκης, Δήμαρχος Ρεθύμνης και η Γενική Διευθύντρια της 'Ενωσης Όλγα Κοτσελίδου συμμετείχαν Γενικοί Διευθυντές και στελέχη από 9 Δ.Ε.Υ.Α. της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης. Η συζήτηση περιστράφηκε τόσο γύρω από την θεματολογία της συνάντησης με έμφαση στα ενεργειακά θέματα όσο και γύρω από ζητήματα εκσυγχρονισμού των Δ.Ε.Υ.Α. και θεσμικά ζητήματα.

Με την συνάντηση των Δ.Ε.Υ.Α. της Αν. Μακεδονίας - Θράκης ολοκληρώνεται με επιτυχία ένας κύκλος περιφερειακών συναντήσεων που διοργάνωσε η Ε.Δ.Ε.Υ.Α. με στόχο την συμμετοχή των Δ.Ε.Υ.Α. στο Πληροφοριακό Σύστημα που ανέπτυξε για την συγκριτική αξιολόγηση των Δ.Ε.Υ.Α., και την ενημέρωση των Δ.Ε.Υ.Α. για το θεσμικό πλαίσιο των Ενεργειακών Κοινοτήτων. Οι περιφερειακές συναντήσεις ενδυνάμωσαν τους δεσμούς της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. με τα μέλη της και επιβεβαίωσαν την ανάγκη για σταθερή και αμφίδρομη επικοινωνία για αποτελεσματική επίτευξη των κοινών στόχων.