Συνάντηση χρηστών για το Πληροφοριακό Σύστημα της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. για την Παρακολούθηση ποιότητας πόσιμου νερού ανθρώπινης κατανάλωσης της Επικράτειας

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 08:40

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με πρωτοβουλία της Ε.Δ.Ε.Υ.Α., συνάντηση στελεχών των Δ.Ε.Υ.Α. για το Πληροφοριακό Σύστημα που ανέπτυξε η Ε.Δ.Ε.Υ.Α για την παρακολούθηση της ποιότητας του πόσιμου νερού στη χώρα μας.

Στην συνάντηση που συντόνισε ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α Γιώργης Μαρινάκης, Δήμαρχος Ρεθύμνης, συμμετείχαν και η Γενική Διευθύντρια της Ε.Δ.Ε.Υ.Α Όλγα Κοτσελίδου, ο υπεύθυνος του Πληροφοριακού Συστήματος Λευτέρης Σφυρής, ο σύμβουλος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α για ευρωπαϊκά θέματα Μάρκος Σκληβανιώτης, εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας με επικεφαλής την κ. Βασιλική Καραούλη, Διευθύντρια του Υπουργείου, καθώς και εκπρόσωποι από την Ε.ΥΔ.Α.Π. και την Ε.Υ.Α.Θ.

Η συζήτηση περιστράφηκε στις προτάσεις των στελεχών των Δ.Ε.Υ.Α. και των άλλων φορέων ύδρευσης για τη βελτίωση του Πληροφοριακού Συστήματος που ολοκληρώθηκε πρόσφατα με την εφαρμογή για την ενημέρωση των πολιτών για την ποιότητα του νερού που πίνουν, αλλά επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα που αφορούν στην ποιότητα του πόσιμου νερού στην Ελλάδα (διαπιστεύσεις, θεσμικές υποχρεώσεις των φορέων ύδρευσης κ.λ.π. ), ενώ έγινε και ενημέρωση για την εξέλιξη της διαδικασίας αναθεώρησης της Οδηγίας για την ποιότητα του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

Ημερίδες, Συνέδρια, Εκδηλώσεις, Δράσεις της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store