Ψηφιακή ημερίδα με πρωτοβουλία της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. (3.3.2022)

Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 09:35

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία διαδικτυακή ημερίδα για ζητήματα ενέργειας με πρωτοβουλία της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. η οποία έχει συγκροτήσει και σχετική Ομάδα Εργασίας.

Στην ημερίδα, στην οποία συμμετείχαν 100 εκπρόσωποι και στελέχη από 55 Δ.Ε.Υ.Α., ο Λευτέρης Σφυρής, υπεύθυνος του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και συντονιστής της Ομάδας Εργασίας για την ενέργεια, παρουσίασε ζητήματα εξοικονόμησης ενέργειας στις εγκαταστάσεις των Δ.Ε.Υ.Α., και ζητήματα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και ενεργειακού συμψηφισμού.
Τα υπόλοιπα μέλη της Ομάδας Εργασίας (οι κ.κ. Γιάννης Παραγιός, Τεχνικός Δ/ντής της Δ.Ε.Υ.Α. Κιλκίς και Κώστας Πελτέκης, Γενικός Δ/ντής της Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής) παρουσίασαν τα αποτελέσματα της εξοικονόμησης ενέργειας στις επιχειρήσεις τους από την εφαρμογή των παραπάνω μεθόδων, ενώ ο Μάρκος Σκληβανιώτης, υπεύθυνος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις παρουσίασε την εμπειρία του από τον συντονισμό Ομάδας Εργασίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τη διαχείριση του μη ανταποδοτικού νερού σε σχέση και με την νέα Οδηγία για την ποιότητα του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης (2020/2184/ΕΕ).
Στην ημερίδα που συντόνισε η 'Ολγα Κοτσελίδου, Γενική Δ/ντρια της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α Γιώργης Μαρινάκης, Δήμαρχος Ρεθύμνης ο οποίος αναφέρθηκε στις ενέργειες και πρωτοβουλίες της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. για την μείωση του ενεργειακού κόστους των Δ.Ε.Υ.Α.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store