Συνάντηση του Προέδρου, του Αντιπροέδρου και του Γενικού Γραμματέα της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. με τον Υπουργό και τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης (29/6/2022)

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 08:29

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης συνάντηση ανάμεσα στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Πρόεδρο της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. κ. Γιώργη Μαρινάκη, Δήμαρχο Ρεθύμνης, τον Αντιπρόεδρο Απόστολο Καλογιάννη, Δήμαρχο Λαρισαίων και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης κ. Αθανάσιο Μασλαρινό, Δήμαρχο Βισαλτίας.

Στην συνάντηση συμμετείχε διαδικτυακά και ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Θεόδωρος Λιβάνιος, ενώ από την πλευρά της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. συμμετείχε και ο κ. Ελευθέριος Σφυρής, υπεύθυνος του Πληροφοριακού Συστήματος της Ένωσης.
Θέμα της συνάντησης ήταν ο ψηφιακός μετασχηματισμός των Δ.Ε.Υ.Α., μια προοπτική που αν χρηματοδοτηθεί θα οδηγήσει τις επιχειρήσεις στη νέα ψηφιακή εποχή, θα βελτιώσει την λειτουργία τους, θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες τους προς τους πολίτες και θα μειώσει το κόστος τους.
Η συνάντηση υπήρξε απολύτως παραγωγική, αφού τόσο ο κ. Πιερρακάκης όσο και ο κ. Λιβάνιος αναγνώρισαν την ανάγκη χρηματοδότησης των Δ.Ε.Υ.Α. ώστε να δρομολογηθεί και υλοποιηθεί η ψηφιακή τους μετάβαση. Για τον λόγο αυτό, συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεργασία και συντονισμός ανάμεσα στο Υπουργείο και την Ε.Δ.Ε.Υ.Α. άμεσα να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη χρηματοδότηση του ψηφιακού μετασχηματισμού των Δ.Ε.Υ.Α. από τα πιο πρόσφορα χρηματοδοτικά μέσα.
Με τις "ψηφιακές" Δ.Ε.Υ.Α. θα ενισχυθεί ο κοινωφελής χαρακτήρας των επιχειρήσεων, αφού οι πολίτες θα εξυπηρετούνται άμεσα και αποτελεσματικά, ενώ οι πόροι που θα εξοικονομούνται θα επενδύονται σε έργα και υποδομές ζωτικής σημασίας για τις τοπικές κοινωνίες.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

Ημερίδες, Συνέδρια, Εκδηλώσεις, Δράσεις της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store