Συμμετοχή της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. σε forum που διοργάνωσε η εταιρεία Ianic με θέμα "Το νερό στη ψηφιακή εποχή" (Θεσσαλονίκη, 30/9/2022)

Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 12:59

 

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος και τα στελέχη της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. συμμετείχαν σε forum που διοργάνωσε η εταιρεία Ianic στο πλαίσιο της έκθεσης Beyond στη Θεσσαλονίκη με θέμα "Το νερό στη ψηφιακή εποχή".

Ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. Γιώργης Μαρινάκης, Δήμαρχος Ρεθύμνης κηρύσσοντας την έναρξη του forum αναφέρθηκε στην στρατηγική της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και στη συνεργασία της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης προκειμένου να δρομολογηθεί η μετάβαση των Δ.Ε.Υ.Α. στη ψηφιακή εποχή. Ο κ. Μαρινάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο διεκδικητικό πλαίσιο των Δ.Ε.Υ.Α. προς την κατεύθυνση της οικονομικής τους ενίσχυσης για να διαχειρισθούν το υπέρογκο ενεργειακό τους κόστος όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά τον Αύγουστο του 2021, αλλά και για να αποκτήσουν ενεργειακή αυτάρκεια.
Στο πλαίσιο του forum o υπεύθυνος του Πληροφοριακού Συστήματος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. Λευτέρης Σφυρής, παρουσίασε τους άξονες του ψηφιακού μετασχηματισμού των Δ.Ε.Υ.Α. Στο forum συμμετείχαν και η Γενική Δ/ντρια της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. Όλγα Κοτσελίδου και ο Τεχνικός Δ/τής Γιώργος Μπατάλης. Επίσης, συμμετείχαν και πολλά στελέχη από τις Δ.Ε.Υ.Α. της χώρας, ενώ παρουσιάσεις έκαναν στελέχη και εκπρόσωποι του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Ρ.Α.Ε., καθώς και στελέχη των Δ.Ε.Υ.Α.
Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. συμμετείχε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ όπου παρόντος του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Θεόδωρος Λιβάνιου, αναφέρθηκε στον ψηφιακό μετασχηματισμό των Δ.Ε.Υ.Α. και ανέδειξε το θέμα του ενεργειακού κόστους των Δ.Ε.Υ.Α. ζητώντας την στήριξη της ΚΕΔΕ και την παρέμβασή της προς τα συναρμόδια Υπουργεία.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

Ημερίδες, Συνέδρια, Εκδηλώσεις, Δράσεις της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store