Δελτίο Τύπου Υπουργείου Εσωτερικών

Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013 10:03

Στις 3/12/2013 το γραφείο Τύπου του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου εξέδωσε Δελτίο Τύπου που αφορούσε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου και βουλευτών του νομού Δωδεκανήσου, του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, του Δημάρχου Ρόδου, του Προέδρου του Εργασιακού Κέντρου Ρόδου, του Προέδρου των εργαζομένων στη Δ.Ε.Υ.Α.Ρ., του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ρόδου "Ρόδα" και εκπροσώπων εργαζομένων των δύο επιχειρήσεων.  

Θέμα της συνάντησης ήταν τα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου που έκαναν λόγο για κλείσιμο Δημοτικών Επιχειρήσεων μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και οι δύο Κοινοφελούς Επιχειρήσεις (Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. και "Ρόδα").

Ο κ. Γρηγοράκος ανέφερε ότι πάγια θέση τόσο του Υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη όσο και του Αναπληρωτή κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου, όπως και ολόκληρης της κυβέρνησης είναι ότι όποια δημοτική επιχείρηση σχετίζεται με δομές που αφορούν την Κοινωνική Πολιτική και την Πρόνοια δεν πρόκειται να καταργηθεί.

Επίσης, ο κ. Γρηγοράκος εξέφρασε την άγνοιά του για δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου - και όχι μόνο -που κάνουν λόγο για χιλιάδες απολύσεις σε ΟΤΑ. Κατέστησε σαφές ότι το Υπουργείο προσανατολίζεται σε Διαδημοτική Εθελοντική Κινητικότητα, όχι στη διαθεσιμότητα και στις απολύσεις από τους Δήμους.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

Ημερίδες, Συνέδρια, Εκδηλώσεις, Δράσεις της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store