Ορφανίδης -ΔΕΥΑΒ: Δουλεύουμε με φιλότιμο για τις ανάγκες της περιοχής μας

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 17:07

Για το έργο της ΔΕΥΑ Βέροιας μίλησε στην aftodioikisi.gr o πρόεδρος κ. Γεώργιος Ορφανίδης.

Θα θέλατε να μου πείτε κάποιες από τις ενέργειες που έχετε κάνει;

 

Αναβαθμίζουμε το βιοτικό επίπεδο των δημοτών μέσω της προσφοράς βέλτιστων υπηρεσιών και εξεύρεσης λύσεων. Ενδεικτικά, σας αναφέρω ότι προχωράμε την άδεια για φωτοβολταικό πάρκο στο χώρο του Βιολογικού. Επίσης, ετοιμάζουμε μελέτη μικρών υδροηλεκτρικών στους κεντρικούς αγωγούς, προσπαθώντας να μειώσουμε και το κόστος λειτουργίας.

 

-Μάθαμε ότι προχωράτε και τον τηλεέλεγχο

 

Ναι, έχει ήδη μπει εργολάβος και προχωράμε τη διαδικασία. Αυτό θα μας λύσει τα χέρια για να αντιμετωπίζουμε άμεσα θέματα που ανακύπτουν με έναν σύγχρονο τρόπο.

 

-Σε εσωτερικό επίπεδο;

 

Αλλάζουμε το στόλο των οχημάτων, έχοντας βάλει σε τάξη τα οικονομικά μας. Όλες μας οι πληρωμές γίνονται σωστά και οργανωμένα.

 

-Άλλα έργα;

 

Προχωράμε και το θέμα της αντικατάστασης αμυαντοσωληνώσεων. Ανακοινώσαμε την ένταξη της Βεργίνας και των Παλατιτσίων σε δίκτυο αποχέτευσης, προχωρήσαμε σε έργα ύδρευσης και αποχέτευσης στο Μακροχώρι, στην Τοπική Κοινότητα Πατρίδας και σε πολλές τομές και συντηρήσεις (εσωτερικά και εξωτερικά), σε 38 χωριά και στον κεντρικό Δήμο. Και όλα αυτά με τους λίγους υπαλλήλους που διαθέτουμε.

 

-Το «μήνυμά» σας;

 

Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Πάντα έλεγα ότι για να πάρεις φιλότιμο πρέπει να δώσεις φιλότιμο.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store