K. Κυτίδης-Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ: Καλύτερες υπηρεσίες, αυτό ζητάει ο κόσμος

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 15:31

Ο Κώστας Κυτίδης ορίστηκε νέος Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑ Κοζάνης, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και μίλησε για τις αρμοδιότητες που καλείται να αναλάβει αλλά και τους στόχους της ΔΕΥΑΚ.

-κ. Κυτίδη, ένα πρώτο σχόλιο για τα νέα σας καθήκοντα;

«Η ανάληψη της ΔΕΥΑΚ για μένα είναι μια προσωπική ευθύνη στο πλαίσιο μιας συνολικής προσπάθειας. Απαιτητικός ρόλος, όπως όλοι οι ρόλοι στην αυτοδιοίκηση. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά πράξεις. Καθήκον μας είναι να παλέψουμε για τις ανάγκες των συμπολιτών μας».

–Οι στόχοι;

«Καλύτερες υπηρεσίες, αυτό ζητάει ο κόσμος, αυτό θα προσπαθήσουμε και εμείς να δώσουμε από την πλευρά μας. Η ΔΕΥΑΚ είναι μια οργανωμένη επιχείρηση και στόχος μας είναι να ενωθεί η προσπάθεια αιρετών και υπαλλήλων προς όφελος των πολιτών και της καθημερινότητάς τους».

-Υπάρχουν εκκρεμότητες; Από πού θα ξεκινήσετε;

«Τα ζητήματα που άμεσα πρέπει να επιληφθούμε έχουν να κάνουν με τα εν εξελίξει έργα, τα οποία λύνουνε προβλήματα ετών. Αναφέρομαι σε ενταγμένα έργα για τα οποία πρέπει να “μαζέψουμε” τα χρονοδιαγράμματα και να δούμε τι αποκλίσεις υπάρχουν και τι εκκρεμότητες. Επίσης, άμεσα θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες υπηρεσίες που προσφέρει η ΔΕΥΑΚ, με το νερό, την τηλεθέρμανση, την αποχέτευση κτλ, αποσκοπώντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου. Επίσης, να δείξουμε στους πολίτες ποια είναι η ποιότητα του νερού, ποια είναι η επάρκεια και πως επιμερίζεται αναλογικά το κόστος».

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

Ημερίδες, Συνέδρια, Εκδηλώσεις, Δράσεις της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store