Απ. Χρόνης -Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ: Αναγκαία η υπεύθυνη στάση όλων μας

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 12:43

Η Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας παρακολουθεί προσεκτικά όλες τις εξελίξεις γύρω από το COVID – 19 και όπως λέει ο πρόεδρός της κ. Απόστολος Χρόνης, «ακολουθεί απαρέγκλιτα τις οδηγίες των αρμοδίων υπηρεσιών του κράτους όσον αφορά τη λειτουργία της». Ο ίδιος, μιλά για τα μέτρα που έχει λάβει αυτή την περίοδο η Δημοτική Επιχείρηση  Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καβάλας και στέλνει το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο.

Τα μέτρα

«Έχουμε αναστέλλει τη λειτουργία των ταμειακών καταστημάτων, στην Καβάλα και στις Κρηνίδες. Συνιστούμε στους καταναλωτές να πληρώσουν τους λογαριασμούς μέσω της ηλεκτρονικής τραπεζικής (πάγιας εντολής, web banking συνεργαζόμενων τραπεζών). Και βεβαίως, τα τηλέφωνά μας για πληροφορίες, οδηγίες, βλάβες είναι ανοιχτά προς όλους».

 

«Να είμαστε όλοι προσεκτικοί – Δεν επιβαρύνουμε τα αποχετευτικά μας δίκτυα»

Ο κ. Χρόνης, προσθέτει: «Σε αυτή την προσπάθεια είναι αναγκαία η υπεύθυνη στάση όλων μας, προκειμένου να μην προκαλούμε επιπρόσθετη επιβάρυνση στα αποχετευτικά δίκτυα του Δήμου μας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εμφράξεις των δικτύων και ενδεχόμενες πλημμύρες σε σπίτια και επιχειρήσεις, με περαιτέρω συνέπειες και στο περιβάλλον. Δεν επιβαρύνουμε τα αποχετευτικά μας δίκτυα σημαίνει ότι δεν πετάμε αντισηπτικά μαντηλάκια, μάσκες, γάντια και τα υπόλοιπα είδη προσωπικής υγιεινής στις τουαλέτες μας. Φροντίζουμε τον εαυτό μας, προστατευόμαστε από τον κορωνοϊό και παράλληλα προσέχουμε τα δίκτυα και τους συνανθρώπους μας».

 

«Εργαζόμαστε καθημερινά»

Για την προσπάθεια που γίνεται από διοίκηση και εργαζόμενους, αναφέρει: «Θέλω να ενημερώσω τον κόσμο, ότι σε αυτή τη δύσκολη αυτή συγκυρία για όλους μας, το προσωπικό της ΔΕΥΑ Καβάλας εργάζεται καθημερινά με στόχο την αδιάλειπτη λειτουργία των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, καθώς και των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων του Δήμου μας. Το τεχνικό και διοικητικό προσωπικό της ΔΕΥΑΚ, επιδεικνύει υψηλό αίσθημα ευθύνης και αξίζει να του αποδώσουμε τα εύσημα και να του απευθύνουμε ένα μεγάλο μπράβο. Συναισθανόμαστε πλήρως την αποστολή μας απέναντι στους καταναλωτές της δημοτικής επιχείρησης, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές που διερχόμαστε ως χώρα. Εμείς θα είμαστε εκεί έξω, όπου κι αν απαιτηθεί».

 

Το μήνυμα προς τον κόσμο

«Το μήνυμα είναι ένα. ΚΑΒΑΛΑ, μείνε σπίτι, η ΔΕΥΑΚ είναι στο πλευρό σου».

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

Ημερίδες, Συνέδρια, Εκδηλώσεις, Δράσεις της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store