ΔΕΥΑ Σερρών: Θα λάβει 2,6 εκατ. ευρώ για την υδροδότηση στα χωριά

Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 10:11

Το ποσό των 2591.000 ευρώ  θα  λάβει  η ΔΕΥΑ Σερρών για «εργασίες αναβάθμισης» εξωτερικού υδραγωγείου και  κατασκευή σταθμών Τηλεελέγχου – Τηλεχειρισμού στις Τοπικές Κοινότητες του νέου διευρυμένου δήμου Σερρών από τον Άξονα Προτεραιότητας «βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης» του προγράμματος «Φιλόδημος I». 

Το έργο χρηματοδοτείται από πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων  του   Υπουργείου Εσωτερικών. Αφορά την αναβάθμιση των δικτύων διανομής πόσιμου νερού και την εγκατάσταση συστήματος ελέγχου διαρροών με στόχο τη  βελτίωση του  τρόπου υδροδότησης του δήμου Σερρών και συγκεκριμένα στις Τοπικές Κοινότητες.

« Η ποιότητα  ζωής των δημοτών μας  είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και η ΔΕΥΑΣ συμβάλλει τα μέγιστα σ΄αυτό» τόνισε ο δήμαρχος Π. Αγγελίδης.

« Η ΔΕΥΑΣ  συνεχίζει να προσφέρει έργο ωφέλιμο στους δημότες, για τη βελτίωση των δικτύων ύδρευσης/αποχέτευσης” ενημέρωσε ο πρόεδρός της  Γιάννης Γάτσιος.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η ΔΕΥΑΣ έχει ενταχθεί σε προγράμματα ύψους 11.400.000 ευρώ, έργα για τα οποία έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες υλοποίησής τους, αλλά θα ολοκληρωθούν και θα υλοποιηθούν στην επόμενη δημαρχιακή θητεία.

Επίσης η ΔΕΥΑΣ περιμένει την αξιολόγηση και την ένταξή της και σε προγράμματα ύψους 4.132.000 ευρώ.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store