ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης: Υπέγραψε Σύμφωνο Συναντίληψης και Συνεργασίας με τον Εμπορικό Σύλλογο

Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 15:59

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης δια του Προέδρου του κ. Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ και η Δημοτική Επιχείρηση Αποχέτευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης δια του Προέδρου της κ. Γεώργιου Ουζουνίδη υπέγραψαν Σύμφωνο Συναντίληψης και Συνεργασίας επισημοποιώντας την πιλοτική συνεργασία που είχε αναπτυχθεί μεταξύ των δύο από την αρχή του 2018.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης και στην οποία μετείχαν ο Πρόεδρος του ΕΣΑ κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, η Γενική Γραμματέας του ΕΣΑ κα. Βίβιαν Κουρμπανιάν, ο Αντιπρόεδρος Α΄ του ΕΣΑ κ. Κασαπίδης Βασίλειος, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΣΑ κ. Νικολαΐδης Μιχαήλ, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ κ. Ουζουνίδης Γεώργιος και ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΑ κ. Χρήστος Κακαλής συζητήθηκε το πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο οργανισμών αποτέλεσμα τεχνικών επαφών και συνεννοήσεων των στελεχών των δύο μερών γύρω από θέματα που αφορούν την πόλη της Αλεξανδρούπολης με προφανή την παράμετρο του νερού.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε μία σειρά από κοινές στοχεύσεις και δράσεις οι οποίες πρόκειται να προγραμματιστούν και να υλοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα μέσα από το πρόγραμμα της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα μέσα από την Πράξη του «Αστικού Εξοπλισμού Κοινόχρηστων Χώρων στο Δήμο Αλεξανδρούπολης» για την τοποθέτηση κοινόχρηστων βρυσών εξωτερικού χώρου αισθητικής open mall στην περιοχή παρέμβασης για την χρήση από τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης.

Τέλος επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές ότι σε μια εποχή οικονομικής και γενικότερης κρίσης, κρίνεται αναγκαία η σύνδεση και η στενή συνεργασία φορέων και οργανισμών της πόλης μας για κοινούς σκοπούς, όπως είναι η οργανωμένη και συστηματική ανάδειξη και προβολή του τόπου μας μέσα από συντονισμένες ενέργειες.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store