Απολύμανση γραφείων και οχημάτων στη ΔΕΥΑ Σερρών

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 11:59

Απολύμανση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στους χώρους του αμαξοστασίου του Δήμου Σερρών και της ΔΕΥΑΣ αλλά και του στόλου των οχημάτων που σταθμεύουν εκεί. Τις εργασίες επέβλεψαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ.κ. Αλ. Χαλκιόπουλος και Γερμανός Καμελίδης, αντίστοιχα, υπογραμμίζοντας ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα απέναντι στη μετάδοση του κορωνοϊού για την ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και κατ’ επέκταση των δημοτών.

Οι απολυμάνσεις θα συνεχισθούν για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο σε συνάρτηση με την πορεία που θ’ ακολουθήσει η πανδημία.

Ο κ. Χαλκιόπουλος άκουσε τις προτάσεις του προέδρου του σωματείου εργαζομένων της ΔΕΥΑΣ κ. Θεοδωρίδη, σημειώνοντας ότι είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία, ωστόσο, διαβεβαίωσε ότι θα τηρηθούν απαρέγκλιτα οι οδηγίες και τα μέτρα προφύλαξης που έχουν δοθεί.

Η διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης μεριμνά για την εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων, προκειμένου μέσα σ’ αυτή την ειδική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω του κορωνοϊού, να διασφαλισθεί η εκτέλεση εργασιών που δε δύναται να αναβληθούν ή να ανασταλούν.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ υπενθύμισε τη δυνατότητα που προσφέρεται για εξόφληση λογαριασμών νερού μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας   ydata.eu ή μέσω web banking.

Ευλαβικά τηρούνται και τα προληπτικά μέτρα στους χώρους των γραφείων της ΔΕΥΑΣ, με τους καταναλωτές να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι η δημοτική επιχείρηση προσφέρει την επιλογή της τηλεφωνικής και ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης για μια σειρά από υπηρεσίες.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

Ημερίδες, Συνέδρια, Εκδηλώσεις, Δράσεις της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store