ΔΕΥΑ Πύργου: Συνεχίζεται το έργο εσωτερικής επέκτασης του δικτύου υδροδότησης

Τετάρτη, 05 Μαϊος 2021 11:54

Η ΔΕΥΑ Πύργου συνεχίζει το έργο ποιοτικής αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης προς τις τοπικές Κοινότητες του Δήμου.

Μέσα στις επόμενες μέρες ολοκληρώνεται η εσωτερική επέκταση του αγωγού ύδρευσης από τον Πύργο προς τον Άγιο Ιωάννη, με αφορμή και την ανάπλαση του δρόμου που υλοποιείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

 

Η ΔΕΥΑ Πύργου έχει ήδη προχωρήσει στην αντικατάσταση των χαλασμένων ή προβληματικών υδρομετρητών στις κοινότητες Αλποχώρι, Χανάκια, Κατσαρού, Πράσινο και Βροχίτσα. Στις προαναφερόμενες περιοχές έχει ήδη υλοποιηθεί το έργο του καθαρισμού των υδατοδεξαμενών τους.

 

Παράλληλα στο πλαίσιο της αναβάθμισης και της συντήρησης του δικτύου ύδρευσης προς τις τοπικές κοινότητες ανακαλύφτηκαν και παράνομες παροχές ιδιωτών οι οποίοι θεώρησαν σκόπιμο να αντλούν νερό από το δίκτυο για πότισμα των χωραφιών τους με αποτέλεσμα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ολόκληρες κοινότητες να μένουν χωρίς νερό.

 

Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά, ότι η χρήση του νερού είναι για ύδρευση και όχι για άρδευση.

 

Αναφερόμενη στο έργο της επέκτασης του δικτύου ύδρευσης προς τον Άγιο Ιωάννη η πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Ρούλα Αλικάκη-Τζανέτου, υπογράμμισε:

 

«Έχουμε θέσει τους στόχους μας και όπως έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν προτεραιότητα για εμάς έχει ο ίδιος ο πολίτης. Ήδη προχωράμε στην επέκταση του δικτύου ύδρευσης προς τον Αγ. Ιωάννη, «εκμεταλλευόμενοι» και τη συγκυρία της υλοποίησης του έργου ανάπλασης που εκτελείται στον άξονα αυτό, ούτως ώστε να μην διαταραχτεί στο ελάχιστο η καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και για να έχουμε και ένα άρτιο αποτέλεσμα.

 

Τα έργα της ΔΕΥΑ Πύργου θα συνεχιστούν και σε άλλες Κοινότητες του Πύργου, προκειμένου μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα όλοι οι συμπολίτες μας να έχουν άφθονο νερό άριστης ποιότητας στα σπίτια και στις επιχειρήσεις τους».

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

Ημερίδες, Συνέδρια, Εκδηλώσεις, Δράσεις της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store