ΔΕΥΑ Σερρών: Ονοματοδοσία Αίθουσας «Θεόδωρος Αραμπατζής»

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 11:41

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή ονοματοδοσίας της Αίθουσας Συνεδριάσεων της ΔΕΥΑΣ, σε αίθουσα «Θεόδωρος Αραμπατζής» προς τιμήν του εκλιπόντα δημοτικού συμβούλου, που διετέλεσε και πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, κάνοντας πράξη την απόφαση 264/21 του Δ.Σ.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, Στέφανος Φωτιάδης, Ηλίας Γκότσης, Αριάδνη Παπαφωτίου, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Γενικός Διευθυντής και μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΣ, όπως και οι δύο κόρες του εκλιπόντος Μαρία και Παναγιώτα Αραμπατζή, αλλά και ο μικρός εγγονός του, Παναγιώτης.

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης ανέφερε «Με αισθήματα συγκίνησης βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να αποτίσουμε έναν ελάχιστο φόρο τιμής στον αείμνηστο Θόδωρο Αραμπατζή, ο οποίος άφησε έντονο το στίγμα του τόσο στη ΔΕΥΑΣ ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2011 έως το 2014 όσο και στον Δήμο Σερρών κατά την πολύχρονη θητεία του στα αυτοδιοίκηση. Από σήμερα η αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ ονομάζεται «Θεόδωρος Αραμπατζής» για να μείνει για πάντα εδώ χαραγμένο το όνομά του για να θυμίζει το έργο και την προσφορά του στην εταιρεία.

Ακόμη ο Αλέξανδρος Χρυσάφης δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για τον χαρακτήρα του Θεόδωρου Αραμπατζή λέγοντας χαρακτηριστικά «Τον Μάρτιο του 2017 εκλέχτηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, μία θέση την οποία υπηρέτησε με προσήλωση και αποτελεσματικότητα ακολουθώντας τον δρόμο της σύνθεσης, της συναίνεσης και της δημοκρατικότητας.

Αυτός ήταν ο δρόμος που βάδισε σε όλη του τη ζωή ο Θόδωρος Αραμπατζής και για αυτό κέρδισε την αναγνώριση, την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου. Ο Θόδωρος Αραμπατζής έφυγε πρόωρα, αλλά αφήνει μία μεγάλη παρακαταθήκη σε όλους μας.

Αιωνία του η μνήμη…»

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος έκανε λόγο για το ειλικρινές ενδιαφέρον και την αγάπη του Θεόδωρου Αραμπατζή για την τοπική κοινωνία των Σερρών, λέγοντας «Σήμερα στο πρόσωπο του αείμνηστου Θεόδωρου Αραμπατζή δεν τιμάται μόνο αυτό καθαυτό το πρόσωπο, αλλά ένας άνθρωπος που υπηρέτησε τα κοινά με ήθος και αγωνιστικότητα.

Ο ελάχιστος φόρος τιμής που θα μπορούσαμε να αποτίσουμε, είναι να δώσουμε το όνομα του στην αίθουσα, αναγνωρίζοντας την προσφορά του. Η δημοτική αρχή ξέρει να τιμάει αυτούς που προσέφεραν και να τους αναγνωρίζει» κατέληξε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ.

Πολύπειρο αυτοδιοικητικό που άφησε το δικό του στίγμα, χαρακτήρισαν τον αείμνηστο Θεόδωρο Αραμπατζή και οι Στέφανος Φωτιάδης, Ηλίας Γκότσης και Αριάδνη Παπαφωτίου, προσθέτοντας, ότι θα μείνει αξέχαστος και αυτός και το έργο του.

Ιδιαίτερη ήταν η συγκίνηση των δυο θυγατέρων του Θεόδωρου Αραμπατζή, Μαρίας και Παναγιώτας, που ευχαρίστησαν την δημοτική αρχή για την πρωτοβουλία να δώσει το όνομα του πατέρας τους στην αίθουσα, ενώ δέχτηκαν συμβολικά από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρο Χαλκιόπουλο, δυο βιβλία του Σερραίου συγγραφέα Βασίλη Τζανακάρη.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

Ημερίδες, Συνέδρια, Εκδηλώσεις, Δράσεις της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store