Στις εργασίες της Ολλανδοελληνικής Επιχειρηματικής Συνάντησης συμμετείχε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ

Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 12:08

Στις εργασίες της Ολλανδοελληνικής Επιχειρηματικής Συνάντησης με θέμα: “Farming the future – Water and energy efficiency for Agriculture in Greece” (Καλλιεργώντας το μέλλον – Νερό και ενεργειακή αποδοτικότητα για την γεωργία στην Ελλάδα) συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου και έγινε παρουσία του Βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σερρών είχε την ευκαιρία μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα, να συζητήσει με επιστήμονες, προτάσεις για συνεργασία και ανταλλαγή τεχνογνωσίας, μεταξύ των δύο χωρών και να αναλύσει θέματα γεωργίας, κυκλικής οικονομίας και διαχείρισης νερού.

Ο κ. Χαλκιόπουλος πέρα από την ολιγόλεπτη συνάντηση με το Βασιλικό ζεύγος, προσέφερε συμβολικά στη Bασίλισσα Μαξίμα, μια μικρή συλλογή Σερραϊκών προϊόντων.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός ΥΠ.ΑΑ.Τ Γιώργος Γεωργαντάς, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς και μέλη της Ολλανδικής κυβέρνησης.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ σκοπεύει να ενημερώσει για τα αποτελέσματα της συνάντησης, παραγωγικούς και θεσμικούς φορείς των Σερρών.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

Ημερίδες, Συνέδρια, Εκδηλώσεις, Δράσεις της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store