ΔΕΥΑΚ: Νέα υπηρεσία i-bill για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 10:15

Τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα ηλεκτρονικά για το λογαριασμό κατανάλωσής τους και να τον εξοφλούν «από τον υπολογιστή ή το κινητό τους», δίνει στους καταναλωτές της η ΔΕΥΑ Κατερίνης, στο διαδικτυακό σύνδεσμο https://deyakat.i-bill.gr

Η νέα υπηρεσία i-Bill, παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης και ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης των λογαριασμών. Επίσης, με την εγγραφή στην υπηρεσία, οι καταναλωτές μπορούν να δέχονται ενημέρωση για το λογαριασμό τους μέσω γραπτών μηνυμάτων στο κινητό τους τηλέφωνο ή στο e-mail.

Παράλληλα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας οι καταναλωτές, έχουν τη δυνατότητα να εξοφλούν το λογαριασμό τους, από το σπίτι ή το γραφείο τους, μέσω eBanking, κάνοντας χρήση του «Κωδικού Πληρωμής», που αναγράφεται σε κάθε λογαριασμό που εκδίδεται.

«Η ευρεία χρήση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας και του διαδικτύου από την Επιχείρηση, όπως η αποστολή των λογαριασμών στο κινητό των καταναλωτών ή στο –e-mail τους, συμβάλει στην εξοικονόμηση πόρων, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κατερίνης Αστέριος Μπουσνάκης. Ο κ. Μπουσνάκης συμπλήρωσε ότι το προσεχές διάστημα, η ΔΕΥΑΚ θα ανακοινώσει επιπλέον πρωτοβουλίες για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών σε ότι αφορά την εξόφληση των λογαριασμών τους.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

Ημερίδες, Συνέδρια, Εκδηλώσεις, Δράσεις της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store