Ρυθμίσεις για τα ευάλωτα νοικοκυριά ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΜΒ

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 08:22

Η ΔΕΥΑΜΒ στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης και της ευαισθησίας απέναντι στους χειμαζόμενους από την κρίση συμπολίτες μας, με απόφαση του ΔΣ της Επιχείρησης, προχωρεί στις παρακάτω ρυθμίσεις:

Α) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΚΕΑ)

Για αυτή την κατηγορία νοικοκυριών, η ΔΕΥΑΜΒ ήδη από το 2017, με απόφαση του ΔΣ δεν προχωρούσε σε διακοπές υδροδότησης. Ωστόσο δημιουργήθηκε μια συσσώρευση οφειλών των καταναλωτών της παραπάνω κατηγορίας, η οποία είναι πρακτικά αδύνατο να αντιμετωπιστεί από τους υπόχρεους. Με την πρόσφατη απόφαση του ΔΣ, η ΔΕΥΑΜΒ προχωρεί στον υποδεκαπλασιασμό της συσσωρευμένης οφειλής (δηλ. παρέχει έκπτωση 90%), ώστε οι καταναλωτές και τα νοικοκυριά αυτής της κατηγορίας, να μπορούν να αντιμετωπίζουν τις δαπάνες ύδρευσης – αποχέτευσης.

Οι συμπολίτες μας που εμπίπτουν στην παραπάνω ρύθμιση, παρακαλούνται να προσέρχονται στην υπηρεσία, ώστε να ρυθμίζονται οι οφειλές τους με βάση την τρέχουσα απόφαση του ΔΣ.

Β) ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ 70 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΜΕ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ 80% Η ΜΕ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Συνεχίζεται η ρύθμιση μη αναστολής υδροδότησης για τα νοικοκυριά όπου όλοι οι ένοικοι είναι μεγαλύτεροι των 70 ετών και για τα νοικοκυριά όπου υπάρχει μέλος με αναπηρία μεγαλύτερη του 80% ή μέλος που χρειάζεται την όποια μηχανική υποστήριξη. Καλούνται οι συμπολίτες μας που καλύπτονται από την παραπάνω ρύθμιση, να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στην υπηρεσία, ώστε να μην υπόκεινται σε διακοπές υδροδότησης

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store