Ρεπορτάζ

Η ΔΕΥΑΛ γνωστοποιεί ότι στα πλαίσια κατασκευής του έργου “Αντικατάσταση Τμημάτων δικτύων ύδρευσης πόλης Μυτιλήνης”, από αύριο 14/05/2024 ημέρα Τρίτη, λόγω εργασιών στην οδό Γεωργίου Μούρα στην περιοχή του Φόρου, θα ισχύουν τα εξής:

Το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια ημέρα νερού στέλνει η ΔΕΥΑ Σερρών, ζητώντας να σταματήσει το σχέδιο εξόντωσης των ΔΕΥΑ.

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 12:53

Προσλήψεις 7 ατόμων στη ΔΕΥΑ Θέρμης

Η ΔΕΥΑ Θέρμης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 7 ατόμων, στις κάτωθι Τ.Κ. του Δήμου Θέρμης για το έτος 2024.

Με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Θεόδωρου Λιβάνιου εγκρίνεται πίστωση 90.000 ευρώ με σκοπό την προμήθεια υλικών ύδρευσης στην ΔΕΥΑΚ για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας.

Σε πέντε συνολικά προτάσεις χρηματοδότησης μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας «Interreg Ελλάδα-Ιταλία 2021-2027» συμμετέχει η ΔΕΥΑ Αιγιαλείας, είτε ως συντονιστής είτε ως εταίρος σε συνεργασία με Πανεπιστήμια, Δήμους και άλλους φορείς από Ελλάδα και Ιταλία. Πρόκειται για τον ανώτερο αριθμό προτάσεων στις οποίες δικαιούται να συμμετάσχει ο ίδιος φορέας και τα στελέχη της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας εργάστηκαν στοχευμένα και σε πολύ καλό κλίμα συνεργατικότητας με ελληνικούς και ιταλικούς φορείς ώστε να είναι όλα έτοιμα να κατατεθούν εντός της προθεσμίας, με γνώμονα την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων για την ανάπτυξη πολιτικών, προϊόντων και υπηρεσιών σε διασυνοριακά έργα που εξυπηρετούν τους πολίτες και τις ανάγκες τους.

Ένα ακόμα σημαντικό έργο στον τομέα της ύδρευσης δρομολογείται από τη Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Δελφών, καθώς με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Θεόδωρου Λιβάνιου, εγκρίθηκε η πρόταση χρηματοδότησης των μελετών του.

Ολοκληρώθηκε από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μαλεβιζίου η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης από τους Κουμπέδες προς την οδό Αντιγόνης συνολικού μήκους 1600 μέτρων.

Τρία σημαντικά έργα που αφορούν στην διαχείριση των υδάτινων πόρων και στην επαναχρησιμοποίηση του επεξεργασμένου νερού των λυμάτων, συνολικού προϋπολογισμού 20 εκατομμυρίων ευρώ, υπογράφηκαν την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, στη ΔΕΥΑ Σικυωνίων.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store