Εκπαιδευτικό Σεμινάριο WATERLOSS

Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 00:00

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου WATERLOSS «Διαχείριση Απωλειών Νερού σε Δίκτυα Υδρευσης» θα πραγματοποιηθεί το 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο (Ημερίδα), με θέμα: «Εργαλείο υποστήριξης Λήψης Απόφασης για την αντιμετώπιση του Μη Αποδοτικού Νερού στα Δίκτυα Υδρευσης». Το σεμινάριο, το οποίο υλοποιείται μέσω του προγράμματος εδαφικής συνεργασίας MED, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013 με ώρα έναρξης 09.00 π.μ., στο αμφιθέατρο ΙΙ του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του Α.Π.Θ. (3ης Σεπτεμβρίου – Πανεπιστημιούπολη, Θεσ/νίκη)

Ο κύριος στόχος του σεμιναρίου είναι να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα του έργου WATERLOSS, που αφορούν στην αντιμετώπιση του προβλήματος του μη ανταποδοτικού νερού στα δίκτυα ύδρευσης και να παρουσιάσει ένα Εργαλείο Υποστήριξης Λήψης Απόφασης (DSS-Decision Support System Tool) προτείνοντας μια ολοκληρωμένη μεθοδολογία αντιμετώπισης του προβλήματος.

Στο έργο συμμετέχουν 9 εταίροι από 6 Ευρωπαϊκές χώρες. Από την Ελλάδα συμμετέχει το Τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ως συντονιστής του έργου, και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κοζάνης (ΔΕΥΑΚ). Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του έργου www.waterloss-project.eu.

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε εργαζόμενους στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ), σε φορείς διαχείρισης υδάτων (π.χ. Διευθύνσεις Υδάτων Περιφερειών), σε Ακαδημαϊκούς και ερευνητές που ασχολούνται με τις απώλειες υδάτων , σε τεχνικές εταιρείες και εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς και σε καταναλωτές/ευαισθητοποιημένους πολίτες και τις οργανώσεις τους που ενδιαφέρονται για τη βιώσιμη και ορθολογική χρήση του νερού και την προώθηση δράσεων εξοικονόμησής του.

Παρακάτω επισυνάπτουμε την Πρόσκληση,

archive το Πρόγραμμα και την Ανακοίνωση του WATERLOSS. (1.14 MB)

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

Ημερίδες, Συνέδρια, Εκδηλώσεις, Δράσεις της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store