Γ. Παύλου - Πρόεδρος ΔΕΥΑ Επιδαύρου: Ασφαλές νερό για όλους τους Δημότες

Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 11:23

Σημαντικές κινήσεις για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της προς τους πολίτες κάνει αυτή την περίοδο η ΔΕΥΑ Επιδαύρου. Ας δούμε τι λέει ο πρόεδρος της επιχείρησης κ. Γιώργος Παύλου.

 

Τι είναι τα νέα συστήματα που μπήκαν;

«Η ΔΕΥΑ Επιδαύρου παρέλαβε νέα συστήματα αυτόματης χλωρίωσης νερού. Θα τοποθετηθούν τις επόμενες μέρες σε όλα τα σημεία υδροδότησης του Δήμου Επιδαύρου από εξειδικευμένο συνεργείο».

Σε τι θα βοηθήσουν;

«Είναι η πράξη της  υπόσχεσής μας για καθαρό και ασφαλές νερό για όλους τους Δημότες Επιδαύρου. Το επόμενο διάστημα θα γίνουν και οι όποιες επιπλέον ενέργειες χρειάζεται κάθε τοπική κοινότητα ξεχωριστά».

«Αναβάθμιση εξοπλισμού»

«Σημειώστε, ότι η ΔΕΥΑ Επιδαύρου προχώρησε στην αγορά ενός νέου αυτοκινήτου για την ασφαλέστερη οδήγηση και καλύτερη απόδοση των τεχνικών της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ. Σύντομα θα εξοπλιστεί και με όλα τα απαραίτητα εργαλεία. Το επόμενο διάστημα θα γίνεται σταδιακή αντικατάσταση και των υπόλοιπων οχημάτων».

«Αλλαγές στους λογαριασμούς»

Επίσης, μετά την αλλαγή εντύπου του λογαριασμού Ύδρευσης - Αποχέτευσης, προσθέσαμε σε αυτό δύο νέες εγγραφές.  Εκτύπωση "ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΕ" στο ίδιο έντυπο, χωρίς τη χρήση επιπλέον χαρτιού για την έκδοση απόδειξης.  Ημερομηνία και ώρα λήψης της ένδειξης του υδρομέτρου».

«Συνεχίζουμε καθημερινά την προσπάθειά μας για την εξέλιξη της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ., με διαφάνεια, υπευθυνότητα προς τους καταναλωτές και σεβασμό προς το περιβάλλον».

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store