ΔΕΥΑ Κατερίνης: Μείωση των τελών ύδρευσης κατά 20% λόγω κορωνοϊού

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 17:33

Να προχωρήσει σε μείωση των τελών ύδρευσης ύψους 20% λόγω της πανδημίας αποφάσισε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ, επικυρώνοντας στη δια περιφοράς συνεδρίασή του, την εντολή του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου. Είχε προηγηθεί αποστολή σήμερα το πρωί κατεπείγουσας επιστολής του Δημάρχου, η οποία ενημέρωνε σχετικά το Δ.Σ. και τον πρόεδρο Αστέριο Μπουσνάκη.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στην επιστολή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: «Επειδή στη δύσκολη αυτή συγκυρία ως Δημοτική Αρχή  οφείλουμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης να εξαντλούμε ό,τι περιθώρια υπάρχουν, προκειμένου να παρέχουμε περισσότερες ελαφρύνσεις στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, που πλέον στο σύνολό τους αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα, σας καλώ να προχωρήσετε σε μείωση των τελών ύδρευσης σε ποσοστό 20%, για όσο διάστημα συνεχίζεται η κρίσιμη αυτή κατάσταση».

Σύμφωνα με το Δήμαρχο, το μέτρο αυτό κρίνεται αναγκαίο για την τόνωση της ρευστότητας της οικονομίας του τόπου μας και ανταποκρίνεται άμεσα, στον περιορισμό των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεων από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος συγχαίρει τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ, που όπως αναφέρει: «ανταποκριθήκατε στο συνολικό σχεδιασμό μας στο Δήμο Κατερίνης και δρομολογήσατε άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα και ενέργειες, ευρισκόμενοι στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας, δίπλα στην κοινωνία που όλοι από κοινού υπηρετούμε».

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store