Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία «ΔΩΣΕ ΤΟ Email σου» από τη ΔΕΥΑ Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 10:38

Μία νέα ηλεκτρονική υπηρεσία μπαίνει σε λειτουργία από την ΔΕΥΑ Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων. Μέσα από αυτή την υπηρεσία οι καταναλωτές μπορούν με εύκολο τρόπο με εξοφλούν λογαριασμούς καθώς επίσης και να επικοινωνούν για διάφορα ζητήματα που αφορούν την ύδρευση.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Στα πλαίσια αντιμετώπισης του Covid-19 υποχρεωθήκαμε όλοι μας να προσαρμοστούμε σε νέες καταστάσεις που αφορούν τις μεταξύ μας συναλλαγές.

Η κατάσταση με τον ιό είναι σίγουρο ότι θα ομαλοποιηθεί. Όμως μερικές ενέργειες προτείνουμε ότι θα πρέπει να παραμείνουν, διότι απέδειξαν πρακτικά, πως βοηθούν στην καλύτερη συνεργασία μαζί σας, στην άμεση επίλυση προβλημάτων, στην μείωση του κόστους και του χρόνου μετακίνησής σας (να μην περιμένετε πλέον στην ουρά), στην εύκολη-άμεση πληρωμή των λογαριασμών νερού κ.λπ.

Μία από τις στρατηγικές ενέργειες που προαναφέραμε είναι «ΔΩΣΕ ΤΟ Email σου».

  • Γνωρίζοντας η Επιχείρηση το Email σας, μπορείτε:
  • Να λάβετε ηλεκτρονικά τον λογαριασμό νερού
  • Να προβείτε σε ρύθμιση
  • Να κάνετε κάποια ένσταση
  • Να μας αναφέρετε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε κλπ.

και όλα αυτά χωρίς την φυσική σας παρουσία στα γραφεία της Επιχείρησης, χωρίς χάσιμο χρόνου και χωρίς να περιμένετε στην ουρά.

Για τον λόγο αυτό την επόμενη περίοδο, στα γραφεία της Επιχείρησης θα υπάρχει ένα απλό έντυπο γνωστοποίησης του email για όποιον επιθυμεί.

Η ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών νερού μέσω e-banking ή μέσω του i-bill στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑ, είναι επίσης σοβαρές ενέργειες διευκόλυνσής σας.

Η γνωστοποίηση του email σας μπορεί επίσης να γίνει αποστέλλοντάς το, στα email:

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Υπεύθυνη Κα Φανή Παντελέων) και

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Υπεύθυνη Κα Καλούσιου Στέλλα).

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

Ημερίδες, Συνέδρια, Εκδηλώσεις, Δράσεις της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store