ΔΕΥΑΩ: Ενημέρωση σχετικά με τους τελευταίους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 11:43

Από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου (ΔΕΥΑΩ) ανακοινώνεται ότι:

“Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, ζήτησε να συνεδριάσει εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα που προέκυψε με την έκδοση των εκκαθαριστικών λογαριασμών της ΔΕΥΑΩ που αφορούν το έτος 2021.

Η Διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου και της ΔΕΥΑΩ ήδη από την περασμένη Παρασκευή, οπότε και διαπιστώθηκε ότι μέρος των λογαριασμών είναι αυξημένοι σε σχέση με προηγούμενους, κινούν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες σε συνεννόηση με τη νομική υπηρεσία του Δήμου, ώστε να διευθετηθεί το θέμα σύννομα και με βάση όσα ορίζονται από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα. Επεξεργάζονται λύσεις που θα είναι σύννομες και προς άμεση ανακούφιση των καταναλωτών που είχαν αυξημένες χρεώσεις.

Τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οφείλουμε να διευκρινίσουμε πως είναι αβάσιμα, δεν στηρίζονται στη νομιμότητα ούτε σε πραγματικά γεγονότα και στόχο έχουν να δημιουργήσουν ψευδείς και λανθασμένες εντυπώσεις.

Η Διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου και της ΔΕΥΑΩ, αφού ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες, θα εξηγήσουν στους πολίτες τί συνέβη και ποιες παραλείψεις έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, που είχαν ως συνέπεια να οδηγηθούμε στη σημερινή κατάσταση.

Διευκρινίζουμε πως οι ενέργειες του Δήμου Ωραιοκάστρου και της ΔΕΥΑΩ για τη διευθέτηση του θέματος γίνονται προς όφελος των πολιτών και με γνώμονα την καλύτερη παροχή υπηρεσιών της εταιρείας προς τους πολίτες.

Αντιλαμβανόμαστε την αναστάτωση που προκλήθηκε στους καταναλωτές λόγω των αυξημένων χρεώσεων και δεσμευόμαστε πως θα ολοκληρώσουμε το ταχύτερο δυνατόν τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα για να ανακουφιστούν οι πολίτες”.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

Ημερίδες, Συνέδρια, Εκδηλώσεις, Δράσεις της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store