Ανακοινώσεις

31i gs banner

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, θα διεξαχθεί η 33η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. (εκλογοαπολογιστική), στα Χανιά, στο Χώρο εκδηλώσεων «Μίκης Θεοδωράκης», Αίθουσα Θεάτρου (Παλιό Τελωνείο, Πλ. Κατεχάκη 8). Στη Γ.Σ. θα λάβουν μέρος οι νόμιμοι εκπρόσωποι των Δ.Ε.Υ.Α., οι αναπληρωτές τους, Δήμαρχοι, άλλα μέλη του Δ.Σ., καθώς επίσης οι Γενικοί Διευθυντές και τα στελέχη των Δ.Ε.Υ.Α. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των εργασιών της Γ.Σ. και διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και του καναλιού της στο YouTube.

Την παραμονή της Γ.Σ., δηλαδή την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, η Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και η Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων συνδιοργανώνουν εσπερίδα για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, στο Χώρο εκδηλώσεων «Μίκης Θεοδωράκης», Αίθουσα Θεάτρου (Παλιό Τελωνείο, Πλ. Κατεχάκη 8). Θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της εσπερίδας και διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και του καναλιού της στο YouTube.

 

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της Γ.Σ. και της εσπερίδας.

Επανεξετάζεται η συγχώνευση των Δ.Ε.Υ.Α. δήλωσε στην «Ε» ο πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.  Γ. Μαρινάκης. Η αρχική πρόβλεψη για μία Δ.Ε.Υ.Α. ανά Περιφέρεια έχει εγκαταλειφθεί. Ανω τελεία στα σχέδια της κυβέρνησης για συγχωνεύσεις στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης και έναρξη ουσιαστικού διαλόγου με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές φαίνεται να είναι τα νέα δεδομένα στο θέμα που έχει απασχολήσει όλη τη χώρα.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης -Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.) που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 14 Δεκεμβρίου 2023 με θέμα «Ενημέρωση και συζήτηση επί του νομοσχεδίου για το μέλλον των Δ.Ε.Υ.Α.»:

Η Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης-Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.) που εκπροσωπεί 123 Δ.Ε.Υ.Α. της χώρας μας συγκαλεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της στην Αθήνα (Ξενοδοχείο «Τιτάνια»), την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 με ώρα έναρξης 9.30.

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί  Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Δ.Ε.Υ.Α., στην Αθήνα, σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ Hotel Athens (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα 10678).

 

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα.

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης συνάντηση του Προέδρου της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. κ. Γ. Μαρινάκη, Δημάρχου Ρεθύμνης με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Στην συνάντηση συμμετείχαν και οι Όλγα Κοτσελίδου, Γενική Δ/ντρια της Ε.Δ.Ε.Υ.Α., και Λευτέρης Σφυρής, στέλεχος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και υπεύθυνος του Πληροφοριακού της Συστήματος.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας επλήγη πρόσφατα από τις καταστροφικές πλημμύρες (ακραία πλημμυρικά φαινόμενα). Σε αυτή την μεγάλη καταστροφή η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης έγινε δέκτης μεγάλης συμπαράστασης από πολλές Δ.Ε.Υ.Α.

Όλοι οι εργαζόμενοι στη Δ.Ε.Υ.Α. Μουζακίου έχουν την ηθική υποχρέωση και αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημοσίως και από καρδιάς τις 

Η Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης- Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.) ενδιαφέρεται να προσλάβει στην έδρα της, στην Λάρισα, Χημικό Μηχανικό με πλήρη απασχόληση.

Η Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης- Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.) ενδιαφέρεται να προσλάβει στην έδρα της, στην Λάρισα, Χημικό Μηχανικό με πλήρη απασχόληση.

Την Τρίτη 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη συνάντηση της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. με εκπροσώπους της ΑSSEMAE, της 'Ενωσης των δημοτικών υπηρεσιών κι επιχειρήσεων αποχέτευσης της Βραζιλίας.

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, συζητήσαμε μαζί με τους υπεύθυνους του Εργαστηρίου Υγειονομικής Τεχνολογίας της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ, την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ, για την υπό αναθεώρηση Οδηγία για τη διαχείριση λυμάτων. Η πρωτοβουλία για την ημερίδα ήταν του Εργαστηρίου Υγειονομικής Τεχνολογίας. Με την ημερίδα αυτή ξεκίνησε ο διάλογος για την νέα Οδηγία για τη διαχείριση λυμάτων ανάμεσα στα ενδιαφερόμενα μέρη με στόχο την αποδοτικότερη συνεργασία για την εφαρμογή της.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store